Barion Pixel

GAL Multivitamin 30 adag Új

6.970 Ft ( Nettó 5.488 Ft )

A vízoldékony összetevők 2 kisebb kapszulába kerültek a korábbi 1 nagy helyett, amely a teljes emésztőrendszeri nyugalmat segíti elő.

A GAL Multivitamin termékünket a legújabb vizsgálatok fényében fejlesztettük ki, szem előtt tartva a természetességet, ezen kívül életszerűséget, hogy az összes vitamint, ásványianyagot, nyomelemet ideális formában, mennyiségben, továbbá arányban tartalmazzon, nem eltérve attól, ahogyan ezekhez állandó tápanyagdús, változatos táplálkozással juthatnánk. Ahol előnyös, a vitaminok, valamint ásványok részben organikus termesztésből származó (bio) gyógy-, továbbá fűszernövények kivonatából származnak.

A mennyiségek esetekor végig fontosnak tartottuk, hogy a napi adag biztosan tartalmazza a hatásosnak talált dózist, de semmi esetre se lépje túl az életszerű mennyiségeket, másképpen megfogalmazva azt a mennyiséget, amit táplálkozással már nem is lehetne fedezni sehogyan sem.
Ezzel együtt rendkívül lényeges, hogy a gondosan válogatott alapanyagok mellett ne lábatlankodjék semmi, ami nem odavaló. A termékünkben ilyesminek nyomát sem találja.

Engedélyezett utánrendelésre

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradVissza a boltba
    GAL Multivitamin 30 adag Új

    Engedélyezett utánrendelésre