Fizetési módok

Utánvét

Amennyiben a megrendelt termék értékét a termék átvételekor szeretné kifizetni, akkor válassza az Utánvétes fizetési módot.

Házhoz szállítás esetén, utánvét fizetéssel (készpénz vagy bankkártya) lehet fizetni a futárnak.
Az utánvét díja minden esetben 490 Ft.

Online internetes bankkártyás fizetés Barionon keresztül:

A megadott adatok mindvégig biztonságban lesznek, mivel maga a fizetés a Barion titkosított oldalán történik. A Barion a Magyar Nemzeti Bank szigorú felügyelete alatt működik, PCI DSS megfeleléssel. A kártyaadatokat Norton/Symantec 256 bites SSL titkosítás védi. Webáruházunk csak a tranzakció eredményéről kap tájékoztatást, kártyaadataid nem jutnak el hozzánk.
A Barion Smart Gateway fizetőfelületén kártyaadatok megadásával, vagy Barion tárca tulajdonosok esetében jelszóval lehet fizetni, asztali és mobil böngészőkben egyaránt. Regisztrációt nem igényel, az első fizetésnél lehet regisztrálni, ez választható, nem kötelező. Neked ingyenes a fizetés és a Barion tárca használata.

Személyes átvétel

Személyes átvétel esetén az Átvételi ponton (1138. Budapest Váci út 177. 717. raktár) egyelőre készpénzzel, illetve a webshopon keresztül a Barion fizetés rendszerén bankkártyával lehetséges a rendelés leadásakor.

 

Kiemelt termékek