Fizetési módok

Utánvét

Amennyiben a megrendelt termék értékét a termék átvételekor szeretné kifizetni, akkor válassza az Utánvétes fizetési módot.

Házhoz szállítás esetén, utánvét fizetéssel (készpénz vagy bankkártya) a futárnak, banki átutalás esetén díjbekérő alapján előreutalással. Az utánvét díja minden esetben 300 Ft.

Közvetlen banki átutalás

Amennyiben a megrendelt termék árát banki átutalással szeretné kiegyenlíteni, abban az esetben válassza a Banki átutalás fizetési módot. A megjegyzés rovatba írja be a nevét és a rendelési azonosítót. Az átutaláshoz szükséges adatok (Kedvezményezett neve, Kedvezményezett bankszámlaszáma, Kedvezményezett bankja) megtalálhatók a webáruházat működtető vállalkozás adatai között és az automatikus visszaigazoló e-mailben, azonban kérjük a termékek elérhetőségének visszaigazolásáig ne utaljanak!

Online internetes bankkártyás fizetés Barionon keresztül:

A megadott adatok mindvégig biztonságban lesznek, mivel maga a fizetés a Barion titkosított oldalán történik. A Barion a Magyar Nemzeti Bank szigorú felügyelete alatt működik, PCI DSS megfeleléssel. A kártyaadatokat Norton/Symantec 256 bites SSL titkosítás védi. Webáruházunk csak a tranzakció eredményéről kap tájékoztatást, kártyaadataid nem jutnak el hozzánk. A Barion Smart Gateway fizetőfelületén kártyaadatok megadásával, vagy Barion tárca tulajdonosok esetében jelszóval lehet fizetni, asztali és mobil böngészőkben egyaránt. Regisztrációt nem igényel, az első fizetésnél lehet regisztrálni, ez opcionális. Neked ingyenes a fizetés, a regisztráció és a Barion tárca használata is. Kényelmes, nem kell soha többé beírnod a kártyaadataidat nem csak az adott kereskedőnél, hanem egyetlen más Barion elfogadónál sem. Ha regisztráltál, letöltheted a Barion appot is, mely rengeteg felhasználói élménnyel gazdagíthat.

Személyes átvétel

Személyes bolti átvétel esetén az átvételi ponton (1138. Budapest Váci út 177.) egyenlőre készpénzzel, díjbekérő alapján előreutalással illetve a webshopon keresztül a Barion fizetés rendszerén bankkártyával lehetséges a rendelés leadásakor.

Kiemelt termékek

-10%
-17%