Szállítási módok és díjak

Házhoz szállítás

Amennyiben ezt a szállítási módot választja, futárszolgálat házhoz viszi Önnek a csomagját. A kézbesítés munkanapokon 8 – 17 óra között történik. Amennyiben az első kézbesítés sikertelen, a futár a következő munkanapon megpróbálja újra kézbesíteni. Abban az esetben, ha a kézbesítés másodjára sem sikerül, a futárszolgálat visszaszállítja hozzánk a termékeket. Ebben az esetben az újraküldése a termékeknek a szállítási díj újrafizetése után történhet csak meg. Azt hogy a kézbesítés napján a futár milyen időpontban érkezik, minden esetben a futár napi útvonalától függ, előre nem lehet megmondani. Amennyiben utánvétes fizetési módot választotta fizetni a futárnak kell, ezért kérjük, kövesse figyelemmel az e-mailjeit, hogy tisztában legyen csomagja érkezésével. A szállítási díj tartalmazza a csomagolási díjat is.

A termékeket csak Magyarországon belül áll módunkban kiszállíttatni a webshopon keresztül történő rendeléseknél. Külön egyeztetés alapján tudunk árajánlatot mondani a külföldi szállításra.

A megrendeléseket a GLS, Express One, Foxpost, Sprinter futárszolgálat munkatársai munkanapokon 8 és 17 óra között szállítják ki. Sikertelen kézbesítés esetén, telefonon egyeztetnek. Az előre leegyeztetett körülményű átvételt a vevőnek kell biztosítania és az átvétel tényét aláírásával kell igazolnia. A küldemény átvételekor fizetendő összeget a futár érkezéséig a kerekítés szabályainak figyelembe vételével, lehetőség szerint pontos összegben kérjük előkészíteni. Amennyiben a vevő az előre egyeztetett időpontban a kiszállított terméket nem veszi át, úgy a meghiúsult kiszállítás költsége őt terheli. A szállítási határidő 2-7 munkanap. Amennyiben a várható szállítási időpont meghaladja a 7 munkanapot, a termék megrendelésének beérkezése után telefonon, vagy e-mailben tájékoztatjuk Önt erről. Ha a későbbi szállítási határidő nem felel meg Önnek, a megrendelés írásban módosítható vagy törölhető.

GLS házhozszállítás: 2490 Ft (kiszállítás feladástól számított 24 óra általában)

GLS csomagpontba szállítás: 2490 Ft (kiszállítás feladástól számított 2-3 munkanap általában)

Express One házhozszállítás: 1690 Ft (kiszállítás feladástól számított 24 óra általában)

Express One csomagpontba szállítás: 1390 Ft (kiszállítás feladástól számított 2-3 munkanap általában)

FOXPOST csomagpontba szállítás: 999 Ft (kiszállítás feladástól számított 2-7 munkanap általában) (Egy küldemény maximális tömege 25 kg-ot nem haladhatja meg és egy küldemény maximális mérete 60 x 36 x 61 cm lehet)

Utánvét felár minden esetben: 300 Ft

Lédig kiszerelésű és 10 kg feletti rendeléseket és termékeinket Express One futárral szállítjuk csak. 25 kg-onként külön csomagban, külön szállítási költségért tudjuk csak vállalni a szállítását ezeknek a termékeknek.

Ingyenes szállítás

GLS futárszolgálatnál 35.000 Ft esetén, minden más futárszolgálatnál 25.000 Ft feletti rendelés esetén. Ekkor mi fizetjük ön helyett a szállítási költséget. Az utánvét díja viszont ebben az esetben is 300 Ft.

Személyes átvételi pontunk, ahol a visszaigazolt rendeléseket át lehet venni:

1138. Budapest, Váci út 177. 717. raktár. (Duna Plázától 5 perc gyaloglásra)

A telephelyre a Váci útról és a mellette lévő szervíz útról is be lehet fordulni. A nagy kapun be lehet jönni gépkocsival is. Amennyiben be lenne zárva, a portás nyitja a kaput, ha odaáll a gépkocsival a kapu elé. 

A telephely legvégén jobb oldalon van az átvételi pontunk a telephelyen lévő kis aluljáró után. Végig ki van táblázva, hogy merre kell menni.

(Gépkocsival be lehet állni az átvételi pont elé)

Hétfő: 10:00-15:00
Kedd: 10:00-17:00
Szerda: 10:00-15:00
Csütörtök: 10:00-17:00
Péntek: 10:00-15:00

Házhozszállításnál 30 kg összsúly a megengedett maximális súly.

Kiszállítás kifizetési feltételhez kötése

Amennyiben Ön korábban már a megrendelt terméket nem vette át (az elállási jog gyakorlását kivéve), vagy a termék nem kereste jelzéssel érkezett vissza a webáruházhoz, a webáruház a vételár és a szállítási költségek előre történő megfizetéséhez kötheti a megrendelés teljesítését.

A webáruháznak jogában áll visszatartani a termék(ek) átadását, amíg meg nem győződik arról, hogy Ön a termék árát sikeresen megfizette az elektronikus fizetési megoldás igénybevételével (beleértve azt az esetet, amikor az átutalással fizetett Termék esetén a Vásárló tagállama szerinti pénznemben utalja át a vételárat és az átváltás, valamint a banki költségek miatt a webáruházhoz nem érkezik meg a vételár és a szállítási díj alapján meghatározott összeg). A webáruház a vételár kiegészítésére hívja fel a vásárlót, ha a termék árának megfizetésére nem teljes mértékben került sor.

Értékesítés külföldre

A webshopon keresztül egyenlőre Magyarország területén szállítunk ki. Külföldre való kiszállításhoz előzetes egyeztetés alapján tudunk szállítási árajánlatot adni. 

+36 20 807 36 63

info@premiumvitamins.eu

Kiemelt termékek

-10%
-17%