Barion Pixel

GAL Marhakollagén peptidek 300 g Argentin

4.972 Ft ( Nettó 3.915 Ft )

A GAL marhakollagén jótékony hatásai,
felhasználásának élettani előnyei nem különböznek a sertéskollagénünkéitől,
emiatt az alábbi leírás sem tartalmaz különbségeket.
Releváns azonban kiemelnünk, hogy marhakollagén-alapanyag csakis legelőn tartott,
füvet legelő szarvasmarháktól, kíméletes állattartásból származik.

A kollagén egy óriásfehérje, ami nagy mennyiségben található meg bőrünkben, csontunkban és porcainkban. Az állati bőr, csont és porc elfogyasztásával (pl csontleves, kocsonya, stb) hozzá is juthatunk sok kollagénhez, azonban ez nagyon nehezen emészthető. A kollagén az emésztés során kisebb alkotóira, peptidekre, majd egy része utána aminosavakra bomlik, így jut a véráramba, hogy aztán a bőrben és ízületekben kifejthesse hatását.

Termékünkben a kollagén már eleve peptidek formájában van jelen, azaz elő van emésztve, hidrolizálva van. Így a felszívódása már jó és az emésztésünket sem terheli. Ez az emésztést már alig igénylő kollagén peptid (hidrolizált marhakollagén) segíti a bőr fiatalos rugalmasságának megőrzését és az ízületek megfelelő működésétét, hajlékonyságát.

A bőrre, ezen kívül ízületekre kifejtett effektus csupán kollagén peptidek felhasználásával kapcsolatosan igazolt, nem előemésztett (táplálkozásból fogyasztott) kollagén esetekor nem. (Fontos megjegyezni azonban a gyomor- és bélnyálkahártyára a táplálékból származó, nem előemésztett kollagén a jó hatású egyes szakemberek szerint).

Ezen kollagénünk jótékony hatásai, felhasználásának élettani előnyei nem különböznek a sertéskollagénünkéitől. Releváns azonban kiemelnünk, hogy marhakollagén-alapanyagunk csakis legelőn tartott, füvet legelő szarvasmarháktól, kíméletes állattartásból származik.

Adagolás: Napi 10g (1 púpozott evőkanál) felhasználása javasolt napi 1, esetleg 2 alkalommal. Íze nincs, de enyhe szaga okán érdemes narancslébe, kakaóba, esetleg pl. tejszínes-vaníliás italba keveri, amelyek remekül elfedik azt.

Engedélyezett utánrendelésre

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradVissza a boltba
    GAL Marhakollagén peptidek 300 g Argentin

    Engedélyezett utánrendelésre