Barion Pixel

Mi az emberi szervezet számára fontos dolog aminek az egyensúly hiánya miat kialakul egy betegség az emberi szervezetben.
Az omega-6:3 arány rendkívül fontos az egészséges táplálkozás szempontjából. Mindkettőre szükség van az étrendünkben, az optimális arány elengedhetetlen.
A legtöbb ember egyensúlyhiányban szenved az omega 3 és omega 6 zsírsavak között.
De…

omega 3 6 9
omega 3 6 9

Miért olyan fontos az omega 3?

A modern világban már régen más módon táplálkozunk, mint 100 évvel ezelőtt. A gyorséttermek és a magas só-, cukor- és omega-6-tartalmú feldolgozott ételek nem voltak részei az étrendünknek. Viszont az omega 3 meg hiányzik az étrendünkből.

Sajnos, még ha magunk készítjük is az ételeinket, az összetevők minősége már nem olyan, mint régen. A húsok gyakran olyan állatokból származnak, amelyeket istállókban takarmányoznak és a táplálékuk sem az a tiszta növény mint régen volt. Ha a természetes környezetükben lennének, és a halakat sem zárt medencékben tenyésztenék és mesterséges táppal etetnék, ahelyett hogy a tengerben élnének. Ez jelentős hatással van az élelmiszerek tápértékére, ami közvetlenül befolyásolja a testünk egészét.

omega 3
omega 3

Az omega-6:3 arány rendkívül fontos az egészséges táplálkozás szempontjából. Bár mindkettőre szükség van az étrendünkben, az optimális arány elengedhetetlen. A legtöbb ember egyensúlyhiányban szenved az omega 3 és omega 6 zsírsavak között.

Nézd meg most miért segíthet neked is egy olyan olaj ami helyreállítja a szervezetedbenaz omega 6:3 helyes arányát!

Válassz az egészség legjavaiból, és hagyd, hogy a BalanceOil – vagy ahogy mi szeretjük hívni, a Balance Olaj – elhozza számodra az élet apró, ám annál fontosabb örömeit! Ez az omega-3 halolajban gazdag táplálékkiegészítő több mint csak egy ajándék az életed számára – ez az egészség kulcsa, mely megnyithatja előtted az útját a teljesebb, boldogabb élethez.

Az orvosok világszerte rájöttek valamire: a rejtett gyulladások állnak a legtöbb civilizációs betegség hátterében. A modern orvostudomány egyre inkább egy egész-szemléletű megközelítést alkalmaz, melyben a tünetek mögötti okok feltárása az elsődleges cél. Dr. Paul Clayton krónikus gyulladáselmélete éppen ezt hangsúlyozza, és

Ki az a Dr. Paul Clayton
Ki az a Dr. Paul Clayton

kutatási eredmények alapján bizonyítja, hogy a testben jelen lévő degeneratív folyamatok mind a krónikus gyulladásokra vezethetők vissza – ez pedig sok esetben a betegségek gyökere is egyben.

Az omega-3 és omega-6 zsírsavak aránya szintén kulcsfontosságú a testünk egészségének megőrzésében. Míg az omega-3 gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal bír, az omega-6-nak is számos előnye van, de nagyobb mennyiségben hozzájárulhatnak a gyulladások kialakulásához.

A testünk optimális működéséhez elengedhetetlen az omega-3 és omega-6 zsírsavak megfelelő egyensúlyának a fenntartása. A kutatások azt mutatták ki, hogy amikor ezek az arányok ideálisak, azaz 3:1 arányban állnak egymáshoz, akkor a szervezetünk gyulladásmentes állapotban van. Ebben az esetben akár 90%-os védelmet élvezhetünk a civilizációs betegségekkel szemben. Ezért fontos, hogy rendszeresen ellenőrizzük és tartsuk karban az omega-3 és omega-6 arányunkat – és ebben a Zinzino Balance Teszt otthon végezhető száraz vértesztje segíthet!

A Zinzino BalanceTest egy egyszerű vérvizsgálat, amely segít megállapítani, hogy milyen típusú zsírokat fogyasztunk. A teszt gyorsan és könnyen elvégezhető, csak néhány csepp vérre van szükség az ujjbegyünkről.

A BalanceOil+ természetes eredetű étrend-kiegészítő, amely tartalmaz olívaolajból kivont polifenolt, omega 3 zsírsavakat és D3-vitamint. Biztonságosan szabályozza és fenntartja az EPA- és DHA-szinteket, valamint az omega-6:3 egyensúlyt a szervezetben, védelmet nyújtva a sejtek oxidációjától. A készítmény alapja vadon élő kis halakból készült olaj és hidegen sajtolt extraszűz olívaolaj.

A Zinzino BalanceOil+ termékcsalád kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, biztosítva ezzel a kiváló minőséget és hatékonyságot.

A Zinzino BalanceOil+ legfontosabb előnyei

  • Hozzájárul a normál agyműködéshez1​, mivel a napi adag 700 mg DHA-t tartalmaz
  • Hozzájárul a normál szív működéshez2​, mivel a napi adag 1300 mg EPA-t és 700 mg DHA-t tartalmaz
  • Hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez3​, mivel a napi adag 20 µg D3-vitamint tartalmaz
  • Segít fenntartani a szervezetben az EPA és a DHA megfelelő szintjét
  • Segít fenntartani a szervezetben az omega-6 és az omega-3 megfelelő szintjét
  • Segít fenntartani a szervezetben a polifenolok szintjét, így megvédve a vérzsírokat az oxidatív stressztől6
  • Támogatja az egészséges és normál látást, mivel 700 mg DHA-t tartalmaz7
  • Hozzájárul a normál csontozathoz11, ​izomfunkcióhoz12​, ​a normál fogazathoz13 ​ és a ​sejtosztódáshoz14​, mivel a napi adag 20 µg D3-vitamint tartalmaz
  • Hozzájárul a vér normál trigliceridszintjéhez8, a normál vérnyomáshoz9 és a vér normál kalciumszintjéhez10

Ha már 4 hónapon át csinálta a személyre szabott egészségprogramját a BalanceOil+ fogyasztásával, ideje, hogy tesztelje le magát újra és fedezze fel az új eredményeket. A Zinzino Balance termékeit fogyasztók 95%-ánál az arány közel lesz az omega 6 és 3 aránya 3:1 -hez, amikor eléri a 120. napot.

* Ezeket a kijelentéseket a Food and Drug Administration (az USA Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala) nem ellenőrizte. A terméknek nem célja bármely betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése.

**A VITAS egy GMP-tanúsítvánnyal rendelkező, kémiai elemzéseket szerződéssel végző laboratórium, amely 20 éves tapasztalattal rendelkezik a csúcsszintű technológián és tudáson alapuló, magas színvonalú kromatográfiás elemzési szolgáltatások terén.

*** A 11 zsírsav a következő: palmitinsav (PA), sztearinsav (SA), olajsav (OA), linolsav (LA), alfa-linolénsav (ALA), gamma-linolénsav (GLA), dihomo-gamma-linolénsav (DHGLA), arachidonsav (AA), eikozapentaénsav (EPA), dokozapentaénsav (DPA) és dokozahexaénsav (DHA).

HA SZERETNÉL EGY OLYAN TERMÉKET AMI SEGÍT MEGOLDANI EZT A PROBLÉMÁT AKKOR…:


 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradVissza a boltba