Barion Pixel

Swanson Spirulina alga 1000mg tabletta 180db

5.470 Ft ( Nettó 4.307 Ft )

Egy igazán tökéletes összetételű szuper élelmiszer. 1000mg Spirulina alga tablettánként, 180 tabletta/doboz. Az ókori görög mitológia szerint a szépség és a szerelem istennője, Aphrodité egyedülálló szépségét, csillogó haját és ragyogóan selymes bőrét a tengervíznek és a benne rejlő kincseknek: a tengeri sónak, az iszapnak és az algának köszönhette.

Hatóanyag 1 kapszulában:

Név                                                          Mennyiség    *RDA/NRV%

Spirulina mikroalga                                     1000mg            **%

(Arthrospira platensis)

*RDA/NRV%: felnőttek számára javasolt napi bevitel

**%: napi szükséglet nincs meghatározva

Összetevők: Spirulina mikroalga (Arthrospira platensis)

Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula

 

A spirulina nagyon gazdag fehérjékben, 100 g spirulinában 60-70 g fehérje van, ez háromszor több mint ugyanekkora mennyiségű disznóhúsban, kétszer több mint a marhahúsban és a halban és 50%-al több mint a szójababban. A spirulina sejteket nagyon könnyen feldolgozza az emberi szervezet, a felszívódási arány eléri a 65-80%-ot, míg például a szójababok sejtjei a szervezetben csak 40%-ban kerülnek be. Ezenkívül, a spirulina 18 féle aminosavat is tartalmaz, amelyek szükségesek az emberi szervezet számára, közülük 8 fajta nem bomlik fel a szervezetben. A spirulina tartalmaz egy sor szükséges ásványi anyagot, nyomelemet, többek között például, vasat is, kalciumot, nátriumot, káliumot, rezet, mangánt, magnéziumot, cinket, foszfort, szeléniumot, sokfajta vitamint, nukleinsavat, V-linolénsavat, cholin-esterozát, kék-algint, poliozát, mannitolt, klorofilt, fenolt, enzimeket és más hatóanyagokat.

spirulina nagy vastartalommal és B12-es vitamin-tartalommal rendelkezik. 10 g spirulina porban annyi vas van, mely megfelel 450 g sóskának, avagy 320 g májnak. A spirulina B12 vitamin tartalma alapján háromszor felülmúlja a májat, ezért a spirulina nagyon jó hatású vashiányos megbetegedések és rosszindulatú vérszegénység megelőzésére.

A spirulina nemcsak gazdag tápanyagokban, de egyensúlyban is tartja azokat.
A kutatások bebizonyították: 1 g spirulina a tápérték tekintetében megfelel 1 kg zöldségnek. Az utóbbi időkben az összes spirulina tartalmú élelmiszer nemzetközi sikert aratott.

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: A01477 Kategóriák: , Címkék: , ,
0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradVissza a boltba
    Swanson Spirulina alga 1000mg tabletta 180db

    Engedélyezett utánrendelésre