Jó Közérzet Prémium Ásványok 10 + D3 + Kelp – 50 db

Kezdőlap / Termék / Jó Közérzet Prémium Ásványok 10 + D3 + Kelp – 50 db
Akció! -26%

Jó Közérzet Prémium Ásványok 10 + D3 + Kelp – 50 db

2 700 Ft 2 000 Ft

Összetevők: Kalcium, Magnézium, Vas, Cink, Mangán, Réz, Jód, Szelén, Króm, Molibdén, Kelp és D3 vitamin.

Kívánságlistához

Leírás

Jó Közérzet Vitamin®
Prémium Ásványok 10+D3+Se

10-féle ásványi anyag + D3 vitamin + Kelp
OGYÉI notifikációs száma: 18906/2017
Kiszerelés: 50 db étrend-kiegészítő tabletta
Ajánlott fogyasztási mennyiség: napi 1 db tabletta

A termék tulajdonságai

 • Enyhén ovális, halvány barnás-szürkés, foltos.
 • Átlátszó bevonattal rendelkezik
 • 50 tabletta van egy dobozban
A termék előnyei
 • Kalcium – Szükséges a normál csontozat és fogazat fenntartásához. Hozzájárul a normál izomműködéshez, szerepet játszik a sejtosztódási folyamatokban. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, a normál ingerület-átvitelben és véralvadási folyamatokban, hozzájárul az emésztőenzimek normál működéséhez.
 • Magnézium – Hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál fogazat fenntartásához, a normál izomműködéshez, az idegrendszer megfelelő működéséhez. Szerepet játszik a sejtosztódásban, a normál fehérjeszintézisben. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, a normál csontozat fenntartásában.
 • Vas – Hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához, a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez, az immunrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Szerepet játszik a sejtosztódásban. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere- folyamatokban, a szervezetben részt vesz a normál oxigénszállításban.
 • Cink – A cink hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához, a normál DNS-szintézishez, a normál csontozat fenntartásához, a haj normál állapotának fenntartásához, a köröm normál állapotának fenntartásához, a bőr normál állapotának fenntartásához, a vér normál tesztoszteronszintjének fenntartásához, a normál látás fenntartásához, az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában, a normál fehérjeszintézisben, a sejtosztódásban. Részt vesz a normál sav-bázis egyensúly fenntartásában, az A- vitamin normál anyagcseréjében, a normál szénhidrát-anyagcserében, a makrotápanyagok normál anyagcseréjében, a zsírsavak normál anyagcseréjében.
 • Mangán – A mangán részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, hozzájárul a normál csontozat fenntartásához, a normál kötőszövet-képződéshez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
 • Réz – Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a normál energiatermelő anyagcsere- folyamatokhoz, az idegrendszer normál működéséhez, a haj és a bőr normál pigmentációjához. Részt vesz a normál vasszállításban, a kötőszövetek normál állapotának fenntartásában.
 • Jód – Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere- folyamatokban. Hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához, az idegrendszer normál működéséhez, a bőr normál állapotának megőrzéséhez, a pajzsmirigyhormonok normál termeléséhez és a pajzsmirigy normál működéséhez.
 • Króm – Hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához, részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében.
 • Szelén – Hozzájárul a haj és köröm normál állapotának fenntartásához, az immunrendszer és a pajzsmirigy normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Részt vesz a normál spermaképződésben.
 • Molibdén – Hozzájárul a kéntartalmú aminosavak (metionin, cisztein, ezek megtalálhatóak a Prémium Kollagén termékünkben) normál anyagcseréjéhez.
 • D3-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat, a normál fogazat, az egészséges izomfunkció és a vér normál kalcium szintjének fenntartásához. Hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához, az immunrendszer normál működéséhez. Szerepet játszik a sejtosztódásban.

Összetevők

Adagolási mennyiség: 1 db kapszula. Adagok dobozonként száma: 50.

 

Aktív összetevők: Ajánlott napi fogyasztási mennyiség: NRV* %
Vitaminok
D3-vitamin 50 µg (2000 NE) 1000 %
Ásványi Anyagok:
Kalcium 500 g 62,5 %
Magnézium 250 mg 66,7 %
Vas 18 mg 129 %
Cink 15 mg 150 %
Mangán 4 mg 200 %
Réz 2 mg 200 %
Jód 225 µg 150 %
Szelén 150 µg 272 %
Króm 50 µg 125 %
Molibdén 25 µg 50 %
Egyéb hatóanyag:
Kelp 25 mg*NRV: táplálkozási referenciaértékek (felnőttek esetében)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Jó Közérzet Prémium Ásványok 10 + D3 + Kelp – 50 db”