Barion Pixel

Milyen hatása van a Polifenol Omega Balance étrend-kiegészítőknek az egészségedrere?

balance olaj joghurtban
balance olaj joghurtban

 

 Az egészségügyi nehézségek leküzdésének a megoldását ne mindig a táplálkozásban keressük, amit a tányérunkra teszünk, az sokat segíthet a megfelelő közérzet fenntartásában. Van egy hihetetlenül lényeges tápanyag, ami hozzátesz a testi, továbbá szellemi egészséghez egyaránt: az omega-3.
Igen, ez az az alapvető zsírsav, ami számos zsíros halban megtalálható.
A szervezetünk nem tudja előállítani ezeket az alapvető zsírsavakat, a legtöbb egyén nem fogyaszt elegendő mennyiséget belőlük, emiatt vanszükség a két tényezőből álló megközelítésre, ami egy omega-3-ban, továbbá polifenolban gazdag étrend-kiegészítőt jelent.
Az EPA, ezen kívül DHA omega-3 zsírsavak fontossága
Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) közzétett egy olyan jegyzéket, amiben azok az egészségre irányuló engedélyezett állítások szerepelnek, amiket az omega-3 zsírsavak, a D-vitamin, ezen kívül az olívaolaj kapcsán lehet alkalmazni. A DHA, valamint az EPA két lényeges omega-3. Mindkettő a Zinzino balance olaj komponense.
A DHA hozzátesz a normál agyműködés fenntartásához​1 ezen felül a normál látás fenntartásához7, ha megvan a 250mg napi bevitel. Az EPA, valamint a DHA hozzáad a normál szívműködéshez, ha megvan a napi 250mg adag2. A normál vérnyomást naponta 3 grammal lehet fenntartani9, a vér trigliceridszintjét 2 grammal8.
Várandós anyáknak a napi 450mg DHA előnyös a magzat (és a szoptatott csecsemő) normál agyi fejlődéséhez1​, napi 100 mg hozzájárulhat a normál látás kifejlődéséhez 12 hónapos korig.
A szív-, továbbá érrendszer egészségétől, ezen kívül a kognitív működéstől kezdve a látáson át a magzat támogatásáig az omega-3 zsírsavak az összes életkorban nélkülözhetetlenek.
A Zinzino Balance olaj termékünkhöz használt EPA, ezen kívül DHA omega-3 zsírsavakat az óceánokban elő szardíniákból, szardellákból, ezen kívül makrélákból, következésképpen a legnagyobb mértékben érintetlen forrásokból nyerjük ki. A halolaj feldolgozatlan, csak egy olyan tisztítási eljárásnak vetik alá, ami az összes halolaj esetén kötelező.

Polifenolok + omega-3 zsírsavak

A magas polifenol-tartalmú olívaolaj elősegíti az omega-3 felszívódását. Az olívaolaj polifenoljai ezzel párhuzamosan erős antioxidánsok is, melyeknek számos előnyük van, ideértve a vérzsírok védelmét az oxidatív stressztől6.
Magas prioritású olyan terméket választani, ami hidegen sajtolt, extra szűz olívaolajat hordoz magában. Mi egy olyan Picual fajtát használunk, ami eleve már több polifenolt hordoz magában. Sőt, mivel a bogyókat még beérés előtt betakarítják, még magasabb a polifenolok mennyisége. Az extra szűz préselési eljárás tökéletes olajat eredményez, melynek a beltartalma sértetlen.
A Zinzino kutatói úgy szerkesztették meg a Balance Olaj terméket, hogy az omega-3 zsírsavak jó arányban legyenek benne a nagyméretű mennyiségű omega-9-et, ezen kívül antioxidánsokat biztosító olívaolajjal.
Ez a polifenol-omega-3 kombináció lehetővé teszi, hogy a szervezetben biztonságosan beállítsuk az omega-3 szintjét, majd fenntartsuk a kívánatos 3:1 alatti omega-6:3 Balance egyensúlyt.

A D-vitamin mint összetevő

Az omega-3 előnyeinek listája hosszú, de a BalanceOil termékben található D-vitamin a normál immunrendszert3, izomműködést12, csontozatot11, ezen kívül a sejtosztódást14, valamint a vér kalciumszintjét10 is támogatja. Természetes, lanolinból kivont D-vitamint használunk. A lanolin a juhok gyapjában található zsírféleség, ami az UV-fény következménye képpen úgy aktiválódik, mint a napfény következménye képpen a bőrben a D-vitamin termelése.
A BalanceOil + annyira közel van a természethez, amilyen mértékben csupán posszibilis. Egy vadon élő forrásokból származó prémium olajkeverék, ami segít harmonizálni a szervezetet: sok-sok egészségügyi előnye van tetőtől talpig. Nemigen lehet máshol még hasonlót sem találni.
Mi az ami egy hatalmas fogás?
Az egészséges omega-3-szint eléréséhez kövesse két tényezős megközelítésünket: táplálkozzon megfelelő módon, továbbá használjon egy omega-3-at, továbbá polifenolt is tartalmazó étrend-kiegészítőt! Álljon át az egészséges mediterrán étrendre, ezen kívül csupán minimális mértékben fogyasszon feldolgozott ételeket, valamint alkalmazza a BalanceOil+ terméket, hogy harmonizálja az arányt, ami így a 3:1 közelébe kerül.
Ha szeretné megtudni, jelenleg hol tart, arra Itt van>>> a Zinzino BalanceTest​​.
Utána alkalmazza a Zinzino Balance olaj termékeket, hogy gyendéged beállítsa az arányt 120 napon belül!
Még soha nem volt ilyen egyszerű újból egyensúlyba hozni az életét.
* Ezen kijelentéseket a Food and Drug Administration (az USA Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala) nem ellenőrizte. A terméknek nem célkitűzése bármely betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása, esetleg megelőzése.

Vélemény, hozzászólás?

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradVissza a boltba