Barion Pixel

Ha erre vártál akkor, megérkezett a Zinzino legújabb terméke a Multify rágható multivitamin gyerekeknek

A gyermekek táplálkozási szükségleteinek biztosítása legyen egyszerre szórakoztató és ezen kívül működőképes is. Az étrend-kiegészítőink segítenek a szülőknek olyan egészséges szokásokat kialakítani, amik egy életen át megmaradnak az emberben. A Multify egy cukormentes, gyermekbarát tuttifrutti ízű, rágható multivitamin, ami 16 létfontosságú tápanyagot tartalmaz magában.

A Multify formulát kifejezetten a növésben lévő egyének részére fejlesztettük ki, ezzel párhuzamosan 4 éves kortól a család az összes tagja fogyaszthatja, így biztosítva az esszenciális, kulcsfontosságú tápanyagokból a napi szükséglet fedezését.

multivitamin gyerekeknek
multivitamin gyerekeknek

Étrend-kiegészítők a növésben lévő szuperhősöknek

Bízunk abban, hogy az étrend-kiegészítőink szórakoztató és működőképes módon segíthetnek a szülőknek áthidalni a táplálkozás hiányosságait, és ezáltal megnyugodnak, mivel élvezettel figyelhetik a saját leendő szuperhőseik fejlődését.

Szeretnéd ha gyermeked is fogyasztaná ezt a terméket?

A Multify népszerűsítéséhez bemutatjuk a…

Multify videót

Nézd meg két új videónkat, hogy alaposabban megismerd a Multifyt, illetve hogy milyen előnyökkel jár a gyerekek számára! Az első videó áttekintést nyújt a termékről, míg a másodikban termékfejlesztési vezetőnk, Ida Marie Pedersen ad további információkat róla. Mindkét videó értékes segítség ahhoz, hogy a Vásárlóid és a Partnereid megismerjék legújabb innovációnkat. 

Elérhetők a >>>Itt most a multivitamin rágótabletta videója

Építsük együtt a szuperhősök következő generációját!
Szerezd be most Itt.

Vélemény, hozzászólás?

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradVissza a boltba