Barion Pixel

Az év minden szakában használható ellenőrzőlista szervezetünk tavaszi méregtelenítéséhez

Tavaszi nagytakarítás,méregtelenítés
Tavaszi nagytakarítás, méregtelenítés

Az egészség és wellness iparágának jövője az lehet, hogy mindinkább majd a megelőzésre fognak fókuszálni  nem pedig az utólagos kezelésekre. Az öngondoskodástól a digitális egészségig, a személyre szabott étrend-kiegészítőktől az online támogató közösségek és csoportok, az egészségesebb életmód irányába mutató útak leginkább egy belső munkát igényel. Az egészséges szokások kialakítása a legelső és legfontosabb lépés.

A jelenlegi világjárvány miatt az egészség fontossága sokkal inkább előtérbe került. Az otthoni időszak lehetőséget teremt arra, hogy foglalkozzunk végre saját magunkkal és egészségünkkel. A wellness piaca mára már 1,5 billió dollárban mérhető forgalmat generál globálisan, így számos lehetőség nyílik az egészségünk támogatására, legyen az életmódbeli változások iránt elkötelezett, vagy aki épp most tervez egészségesebb szokásokat kialakítani.

Az egészség és a jóllét megtartásához vezető rutinok folyamatos felülvizsgálatotkat igényelnek. Ezek személyesek és változhatnak az idő múlásával, az évszakokkal és az egyéni célokkal. Fontos rendszeresen értékelni és frissíteni őket. Ha már amúgy is olyan hangulatban kerültünk, hogy kitakarítsuk ki végre az otthonunkat, ez jó alkalom arra is, hogy jó mélyen megtisztítsuk a szervezetünket is.

 1. Étkezés: Az évszaknak megfelelő, tiszta, bio ételek fogyasztása fontos. Próbáljunk minél inkább helyi termékeket választani, és inspirálódjunk különböző konyhák receptjeiből.
 2. Hidratáció: Fontos, hogy elegendő folyadékot fogyasszunk. Javasolt napi 3 liter víz elfogyasztása.
 3. Mozgás: Kihasználhatjuk a szabadban történő edzést a melegebb hónapokban, míg hidegben otthoni gyakorlatokra váltunk.
 4. D-vitamin: Az időjárástól és az évszakoktól függően ügyeljünk a megfelelő D-vitamin-bevitelre.
 5. Alvás: Az alvás minősége és mennyisége alapvető fontosságú az egészségünk szempontjából. Kialakíthatunk egy állandó alvási rutint és figyelemmel kísérhetjük alvásadatainkat.
 6. Egészségügyi ellenőrzések: Évente legalább egyszer ajánlott ellenőrizni az egészségünket.
 7. Tavasszal pedig méregtelenítsük szervezetünket.

Az egészségért tavaszi nagytakarítás és méregtelenítés.

Ahogy minden évben frissítenénk a matracunkat, rendet rakunk a kamrában, és új edzőcipőt vásárolunk, ugyanúgy érdemes ezt az időszakot arra is felhasználni, hogy megszabaduljunk az életmódunkban és étrendünkben rejlő egészségtelen szokásoktól vagy legalább méregtelenítsük a testünket. A modern élelmiszerek gyakran túl sok cukrot, de túl kevés rostot és kulcsfontosságú tápanyagot tartalmaznak, ami negatívan befolyásolhatja a sejtek működését és megnehezítheti a tápanyagok felszívódását. Ezért szükségünk lehet étrend-kiegészítőkre és pótlólagos tápanyagokra, hogy valódi változást érjünk el belül, a sejtekben és az emésztőrendszerünkben. Ismerje meg az új, tudományos áttörést jelentő étrend-kiegészítőt, a Zinzino termékcsalád egyik tagját. Ez a márka egy egészségmegőrzéssel foglalkozó vállalatot képvisel, amely a biomarker-alapú, személyre szabott táplálkozás és egészségügyi technológiák terén készít termékeket. A ZinoGene+ egy összetett keverék, amely tengeri moszatot, kurkumát, hagymából és almából kivont kvercetint, valamint polifenolokat, C-vitamint és cinket tartalmaz. Ez a termék hatékonyan segíti a szervezetünk tisztítását azoktól a működésképtelen sejtektől, amelyek idővel felhalmozódnak, támogatja a DNS-szintézist és a sejtosztódást, és páratlan módon védi a sejteket az oxidatív stressztől. Összességében a ZinoGene+ hatása olyan, mintha tavaszi nagytakarítást végeznénk a testünkben. További információkért kérjük, látogasson el a ZinoGene+ termékoldalára és ismerje meg a Zinzino termékcsalád egyéb tagjait. Ezek a teszten alapuló, tudományosan igazolt egészségmegőrző termékek belülről segítik kiegyensúlyozni, helyreállítani és támogatni az Ön szervezetét.

* Ezeket az állításokat a Food and Drug Administration (az USA Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala) nem ellenőrizte. A terméknek nem célja bármely betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése.

** Ez a termék nem elérhető Ausztráliában, Indiában, Lettországban, Malajziában és a globális webáruházban.

Vélemény, hozzászólás?

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a boltba