Barion Pixel

A Faith in Nature a 2020-as Global Green Beauty Awards-on szilárd szappan kategóriában ezüstérmet nyertek!

A Faith in Nature a 2020-as Global Green Beauty Awards-on szilárd szappan kategóriában ezüstérmet nyertek!

 

A Faith in Nature termékek gyártójától fantasztikus hírt kaptunk!

Szeretnénk megosztani veletek a  csodás hírt, hogy együtt osztozzunk az örömben.

Mérhetetlenül büszkék vagyunk a márkára és a Faith in Nature Ltd összes munkatársára, hogy nap mint nap a környezet- és egészségtudatosság jegyében fejlesztik és tökéletesítik a termékeiket. Komolyan foglalkoztatja őket a bolygónk sorsa, és a legnagyobb alázattal fordulnak a természet nyújtotta lehetőségek felé anélkül, hogy benne kárt okoznának. Szenvedélyük és tiszteletük a természet iránt immár 45 éve tart, s bízunk benne, hogy soha nem fogynak ki az ötletekből és még nagyon-nagyon sokáig folytatódik ez a felfelé menő, jó tendencia.

 

Pár szóban a versenyről, a szervezők tollából idézve:

,,A bio- és természetes termékektől a fenntartható csomagolásig a Global Green Beauty a környezetbarát vagy natúr termékek legjobbjait ünnepli. Nem számít, hogy a márka mióta van a piacon. Még olyan kategóriákkal is rendelkezünk, amelyek olyan természetes összetevőket ismernek el, mint a méz, a shea vaj vagy az aloe vera. Örömmel jelentjük be a 2020-as Global Green Beauty Awards nyerteseit!

 

Elárasztottak minket ebben az évben a zöld és tiszta etikus márkák. Idén több mint 300 márka jelentkezett a díjra! A Global Green Beauty Awards tükrözi többek között az Eco Aware, zöld, bio, természetes vagy fenntartható szépség márkákat, és mind a kisebb-nagyobb márkák széles választékban reprezentálták magukat. Reméljük, a bíráink kedvenceiről örömmel olvassátok a sorokat.

 

A nyertesek listája az alábbiakban látható, azonban olvasd el a cikket is a magazinban, hogy több információt szerezz az idei év összes nyerteséről. A magazinban további információkat találsz az egyes termékekről, fotókkal együtt:

 

https://www.globalmakeupawards.com/2020-global-green-beauty-awards.html#/

 

A Global Green Beauty Awards 2021 jövőre is visszatér, hogy még több ökotudatos szépségmárkát ünnepeljen.”

Itt találhatjátok a nálunk elérhető Faith in Nature termékeket!

 

Vélemény, hozzászólás?

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradVissza a boltba